“Titanic” Kebetulan @ Dirancang? | Salam.my – Tak sangka rupanya tragedi kemalangan kapal Titanic sebenarnya dirancang dengan rapi…tonton pendedahan oleh Ustaz Auni Mohamad ini. Ya, memang sukar untuk dipercayai tapi selepas tonton video pendedahan oleh Ustaz Auni Mohamad ini, kita akan berfikir sekali lagi kisah sebenar Titanic dan agenda tersembunyi di sebaliknya.

Video berdurasi 18 minit ini mendedahkan fakta sejarah tarikh dan nama berlakunya tragedi Titanic dari sudut yang tak ramai tahu. Banyak agenda tersembunyi musuh-musuh Islam dinyatakan dengan jelas dan dalam tak sedar, kita sebenarnya sedang mengamalkan sistem yahudi yang sedang merancang untuk mengawal dunia!

Video ini mendapat view melebihi 750,000 serta ratusan komen oleh netizen. Walaupun terdapat bantahan, tetapi ramai yang memberi pujian, antaranya komen-komen ini:

“Gilaa ahh.. tahap professor dah ni… tarikh, sejarah, kejadian, siapa, dimana semua ustaz ni boleh hafal… pengkaji teori konspirasi.. rare ada ustaz semacm ini.. dah lama dh follow ustaz auni di youtube.. best2 kuliah beliau..” – Seri Serdang Republic

“wow !!! speechless bila ustaz auni sebut pasal kes titanic yang sebetulnya dirancang dan bukannya kebetulan, terbaik lah ustaz auni . semua hal dunia beliau expert” – Muhammad Habib

“suka pendekatan teori ustaz macam ini.. beri kita pengetahuan juga, kita boleh google or kaji balik apa yg dikatakan ustaz ni.. byk info tersembunyi yg kita xtau & susah nk dpt dlm mana2 ceramah yg mcm ni.. 👍” – Sejati Eva

“Awesome ah. Ustaz cenggini kita. Ceramah bt research dlu. Bkn mcm stngah org tu. Main tibai je. Last sekali check balik fakta ke laut. Ustaz auni mai la kl skli. Cheq nak dgq ustaz mngajaq na” – kapchai brenset

Tonton video:

Video ini, wajib tonton & kongsikan biar lebih ramai yang tahu!

Kredit : Salam.my

Source link

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here